Search
Close this search box.
Home | Onze werkgebieden

Onze werkgebieden

Human Company is al decennia lang dé specialist op het gebied van bedrijfspsychologisch onderzoek voor functies waarbij veiligheid en/of emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is. Wij werken graag voor organisaties met een maatschappelijk belang en zijn gespecialiseerd in de werkgebieden Transport en Logistiek, Gezondheidszorg, Onderwijs en Overheid, Toezicht en Handhaving.

Transport en Logistiek

Veiligheid voorop in de vervoerssector

Mensen en goederen veilig en verantwoord vervoeren via spoor, weg, lucht en water. Dat staat centraal binnen de sector Transport en Logistiek. Bij veilig werken speelt de menselijke factor een essentiële rol. Kan een medewerker verantwoord met protocollen en procedures werken? Reageert hij of zij snel en adequaat wanneer een dringende situatie daarom vraagt? Hoe loopt de samenwerking binnen het team? En hoe zit het met de stressbestendigheid en de emotionele belastbaarheid? Human Company is bevoegd om alle (wettelijke) keuringen uit te voeren en zo waarborgen wij dat kandidaten en medewerkers fit for duty zijn én blijven.

Gezondheidszorg

Meer aandacht voor de mensen in de zorg

Passie en aandacht voor kwetsbare mensen, daar draait het om in de zorg. De altijd hardwerkende zorgmedewerkers verdienen zelf ook aandacht en ondersteuning. Nu en in de toekomst zijn er veel nieuwe mensen in het vak nodig. Dat brengt grote uitdagingen op HR-gebied met zich mee. Hoe ga je om met de krapte op de arbeidsmarkt? Hoe voorkom je dat mensen uitvallen tijdens de opleiding? En hoe houd je je huidige medewerkers duurzaam inzetbaar? Met de assessments van Human Company krijg je inzicht in de emotionele belastbaarheid en ontwikkelmogelijkheden van je medewerkers. Zo selecteer je de juiste persoon voor de juiste plek en voorkom je vroegtijdige uitstroom.

Onderwijs en Overheid

Bouwen aan een betere toekomst

Professionals in het onderwijs en bij de overheid zetten zich iedere dag in voor een betere toekomst van ons land. In het onderwijs hebben docenten te maken met een snel veranderende omgeving, waarbij er steeds meer van ze gevraagd wordt. Binnen de overheid krijgen medewerkers steeds vaker te maken met situaties die een hoge emotionele impact kunnen hebben. Dankzij de assessments van Human Company krijg je inzicht in de competenties, belastbaarheid en ontwikkelmogelijkheden van je medewerkers. Zijn ze geschikt voor de functie? Passen ze binnen het team? Human Company helpt het beste uit je mensen te halen.

Toezicht en Handhaving

Verantwoord werken aan een veilige maatschappij

In de sector Toezicht en Handhaving werken mensen dag en nacht aan het vergroten van onze veiligheid. Professionals in deze branche hebben voortdurend met uitdagende situaties te maken. Hoe ga je om met agressiviteit? Hoe treed je de-escalerend op als het uit de hand dreigt te lopen? En hoe verwerk je ingrijpende gebeurtenissen? Het werk vraagt veel van de emotionele belastbaarheid van je mensen. Dankzij onze assessments krijg je inzicht in de emotionele belastbaarheid en ontwikkelmogelijkheden van sollicitanten en medewerkers. Met hulp van Human Company staan ze stevig in hun werkschoenen.