Search
Close this search box.
Home | ISO-certificering

ISO-certificering

Human Company is sinds juli 2021 ISO gecertificeerd (door DNV). Klik hier voor ons ISO 27001 certificaat.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties (bijvoorbeeld commerciële ondernemingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties). De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie.

ISO 27001 wordt gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO) en is tot stand gekomen door een samenwerking tussen organisaties wereldwijd en door de wol geverfd door toepassing in talloze bedrijven.

Met de ISO 27001 certificering laten we zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in Europa zijn de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. We laten met de certificering zien dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging daar helemaal aan voldoet en prima op orde is en blijft!

Neem voor meer informatie contact op met onze privacy officer: Chantal Lamers, 033-4226600 of info@humancompany.nl.