Home | Kennisbank | Hoe competenties waardevol zijn voor je bedrijf

Hoe competenties waardevol zijn voor een bedrijf

Door: Elvira Maor

Er is maar weinig HRM-instrumentarium waarmee bedrijven grip kunnen krijgen op hoe hun individuele medewerkers in hun werk tot resultaten komen. Ofwel: hoe je door het selecteren, aansturen, beoordelen, coachen en ontwikkelen van je medewerkers kunt zorgen dat het bedrijf zijn doelen bereikt. Ons competentiemodel maakt het echter wel mogelijk om zicht te krijgen op de verbinding tussen de individuele capaciteiten van medewerkers, de organisatie-inspanningen en het gewenste resultaat en daar vervolgens gericht op te sturen. Daarbij zorgt het gebruik van het model er voor dat bij bovengenoemde toepassingen iedereen overal in de organisatie hetzelfde begrippenkader hanteert, wat miscommunicatie voorkomt en tijd bespaart.

Wil je deze whitepaper ontvangen?
Bij Human Company zijn we altijd op zoek naar de nieuwste kennis en laatste trends. Deze nieuwe ontwikkelingen delen we graag met je door middel van whitepapers. Vul hieronder je gegevens in, en we sturen deze whitepaper meteen naar je toe.

Ontvang deze whitepaper

Ja, ik ontvang graag de whitepaper 'Hoe competenties waardevol zijn voor een bedrijf'.

Ik ben geïnteresseerd in:
Mijn werkveld:
Human Company is dé specialist op het gebied van bedrijfspsychologisch onderzoek voor functies waar veiligheid of emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is.

Contact
033-4226600
info@humancompany.nl

Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort