Home | Kennisbank |  Diagnostisch competentie onderzoek bij verzuim 

Diagnostisch competentie onderzoek bij verzuim 

Door: Henk Groen

Duurzame inzetbaarheid van personeel is waardevol en kan u als werkgever hoge kosten besparen. Veel werkgevers streven dan ook naar een duurzaam personeelsbeleid. Het terugdringen van verzuim speelt hierin een belangrijke rol. Organisaties investeren veel geld, tijd en energie in re-integratietrajecten. Toch is het lastig om hier goed grip op te krijgen. De rendementen van de re-integratie zijn vaak onzeker. Wanneer heeft het nog zin om hierin te investeren in en welke maatregelen leveren dan het beste rendement op? Belangrijke, maar lastige vragen om te beantwoorden. Human Company kan als gespecialiseerde partner hierbij een waardevolle bijdrage leveren.

Wil je deze whitepaper ontvangen?
Bij Human Company zijn we altijd op zoek naar de nieuwste kennis en laatste trends. Deze nieuwe ontwikkelingen delen we graag met je door middel van whitepapers. Vul hieronder je gegevens in, en we sturen deze whitepaper meteen naar je toe.

Ontvang deze whitepaper

Ja, ik ontvang graag de whitepaper 'Diagnostisch competentie onderzoek bij verzuim '.

Ik ben geïnteresseerd in:
Mijn werkveld:
Human Company is dé specialist op het gebied van bedrijfspsychologisch onderzoek voor functies waar veiligheid of emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is.

Contact
033-4226600
info@humancompany.nl

Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort