Home | Kennisbank | Veilig werken: waar gaat het fout?

Veilig werken: waar gaat het fout?

Om te illustreren dat Human Company niet alleen kijkt naar individuele scores, maar de scores van de verschillende testen interpreteert vanuit een theoretisch denkkader, wordt in deze whitepaper het proces van informatieverwerking uitgewerkt.

In veel functies waarbij veiligheid van belang is, is het cruciaal om snel en adequaat te handelen of te reageren op voorkomende situaties of specifieke stimuli. De centrale vraag die gesteld wordt is: Hoe goed is iemand in staat om de informatie die op hem of haar afkomt op een snelle en zorgvuldige wijze te verwerken zodat er door deze persoon op een passende manier op wordt gereageerd?

Om te komen van de stimulus die zich aandient tot het uitvoeren van de passende handeling, moet een aantal stappen worden genomen. Dit proces vindt altijd plaats, zei het soms meer en soms minder bewust. Dikwijls vindt dit proces razendsnel plaats.

Wil je deze whitepaper ontvangen?
Bij Human Company zijn we altijd op zoek naar de nieuwste kennis en laatste trends. Deze nieuwe ontwikkelingen delen we graag met je door middel van whitepapers. Vul hieronder je gegevens in, en we sturen deze whitepaper meteen naar je toe.

Ontvang deze whitepaper

Ja, ik ontvang graag de whitepaper 'Veilig werken: waar gaat het fout?'.

Ik ben geïnteresseerd in:
Mijn werkveld: