Home | Operationele veiligheid

Operationele veiligheid

In organisaties waar de veiligheidsrisico’s hoog zijn, zorgen onze psychologische inzichten voor grip op gedrag, maken concreet hoe gedrag te beïnvloeden en hoe een sterke veiligheidscultuur te creëren. Organisaties die investeren in psychologische expertise zijn beter uitgerust om de complexe uitdagingen in het kader van veiligheid, in een omgeving die in sneltreinvaart ontwikkelt, aan te pakken en een veilige werkomgeving voor hun werknemers te waarborgen. Door de menselijke factor centraal te stellen voor medewerkers en leidinggevenden, kunnen deze organisaties niet alleen ongevallen en incidenten voorkomen, maar ook een cultuur creëren waarin veiligheid een gedeelde verantwoordelijkheid en een gemeenschappelijke waarde is.

In onze dienstverlening op het gebied van operationele veiligheid onderscheiden wij online assessments, die thuis of op locatie van jou als opdrachtgever gemaakt worden, live assessments op één van onze locaties en wettelijke veiligheidskeuringen.

  • Online assessment
    Een modulair ingericht assessment waarin verschillende onderdelen gekozen en samengesteld kunnen worden. Ideaal om als pre-selectie instrument in te zetten of als basis te gebruiken voor het selectiegesprek. Met het online assessment heb je zelf de regie, bepaal je de onderdelen en behoud je snelheid in het selectieproces.
  • Assessment op één van onze locaties
    Een op maat ingericht selectie- of ontwikkelassessment uitgevoerd door een assessmentpsycholoog waarin de specifieke context een centrale plek inneemt en de vereiste competenties in kaart gebracht worden. Wij zetten specifieke instrumenten in om operationele veiligheid te beoordelen.
  • Wettelijk psychologisch onderzoek
    Bepaalde functies (bijvoorbeeld treindienstleider, veiligheidsman, leider werkplekbeveiliging) zijn aangemerkt als wettelijke veiligheidsfunctie. Wij zijn bevoegd om deze psychologische onderzoeken (aanstelling & periodiek) uit te voeren.

Meer weten over hoe Human Company operationele veiligheid vergroot binnen jouw organisatie?

Laat hier je gegevens achter en ontvang onze brochure, of neem contact op met Marius de Bruin via mdebruin@humancompany.nl of 06-50525021.

Mijn werkveld: