“Een trefzeker advies dat besluitvorming vereenvoudigt”

 

Human Company realiseert de juiste man/vrouw op de juiste plaats. We helpen u kiezen met een traject van werving tot selectieadvies. We zijn in alle branches actief, met de nadruk op openbaar vervoer en veiligheid. Human Company is gespecialiseerd in de werving en selectie van bijvoorbeeld piloten en treinverkeersleiders.

Een selectieassessment levert objectieve informatie waarmee u kandidaten voor een vacature kunt selecteren. Human Company biedt daarvoor verschillende mogelijkheden, voor alle niveaus in uw organisatie. Om u te adviseren bij het selecteren van kandidaten, kan Human Company verschillende onderzoeken en tests inzetten. Van een “eenvoudige” taaltest tot een uitgebreid assessment. Wat, wanneer en hoe hangt af van de complexiteit van de functie, de gevraagde competenties en de kans op mislukken in de functie (afbreukrisico). Ons advies is altijd gericht op inzicht geven in de functiegeschiktheid van de kandidaat. Zo weet u wat hij of zij kan, en op welke punten verdere ontwikkeling gewenst is.

Met ons selectieadvies kunt u voorkomen dat iemand taken gaat vervullen die hij/zij nog onvoldoende beheerst, of zelfs nooit zal leren. Met alle persoonlijke, organisatorische en financiële schade van dien. Bovendien leidt een goede selectie tot meer productieve medewerkers. 


In de praktijk: RET


Voor de instroom van nieuwe buschauffeurs maakt de RET gebuikt van BBL trajecten. Voorafgaand aan het BBL traject krijgen de leerlingen een assessment bij Human Company. Daarbij wordt gekeken wordt naar de rij-veiligheid, het kunnen omgaan met passagiers, en de ontwikkelmogelijkheden. Alice Bosse, P&O adviseur bij RET is enthousiast:

“Meer dan 80 % van de leerlingen slaagt voor de opleiding. Dat is een fantastisch resultaat!”

RET_2108_Citadis_Barendrecht_Carnisselande_4

 


Ervaren en betrouwbaar


Jasper Kesteloo is onder meer betrokken bij de aanstellingskeuringen in de luchtvaart en het openbaar vervoer. Human Company staat garant voor de kwaliteit van de door ons geselecteerde medewerkers. Een trefzeker advies dat besluitvorming vereenvoudigt. 

“Met plezier verzorg ik de aanstellingskeuringen bij Transavia, RET en andere grote spelers in de luchtvaart en het openbaar vervoer.”

 

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

× Neem contact met ons op