Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veel aan Human Company gestelde vragen met de daarbij behorende antwoorden. Heeft u nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@humancompany.nl.

Wat neem ik mee tijdens de assessmentdag?

Neem voor een vlot verloop van de onderzoeksdag de uitnodigingsbrief mee en een geldig identiteitsbewijs(paspoort, rijbewijs of identiteitskaart). Het is erg belangrijk dat u uw leesbril niet vergeet.

Ik ben al een keer eerder getest door Human Company. Wat moet ik doen?

Als u al een keer voor een assessment bij Human Company bent geweest, neem dan een week vóór de testdag contact met ons op. We kunnen dan voorkomen dat u bepaalde testen dubbel maakt of weer dezelfde informatie moet geven. Eventueel kunnen we uw programma aanpassen.

Kan ik een proeftest doen?

Ja, rechts in het menu ‘voor deelnemers’ vind je testinformatie en een proeftest.

Hoe geef ik mijn dieetwensen aan?

Als u uw dieetwensen (bijvoorbeeld vegetarisch of geen varkensvlees) aan het begin van de dag doorgeeft aan de psychologisch assistent, dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Hoe zit het met mijn privacy?

De adviseurs van Human Company werken volgens de gedragsregels van het Nederlands Instituut van Psychologen. Dit houdt onder andere in dat wij geen onderzoeksgegevens zullen leveren aan anderen dan de opdrachtgever en dat u recht heeft op voorinzage of blokkering van het advies. Tevens zijn er maatregelen getroffen ter voorkoming van inzage en gebruik door anderen.

Hoe lang duurt het voordat ik een rapport krijg?

Dit is afhankelijk van de opdrachtgever. Met de meeste opdrachtgevers is afgesproken dat u het rapport binnen 5 werkdagen na de assessmentdag ontvangt.

 

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.