Veiligheidskeuring

Iedereen die op of om het spoor werkt, moet voldoen aan wettelijke eisen. Deze eisen zijn er opdat spoormannen en -vrouwen hun werk zo veilig mogelijk kunnen doen. Veilig voor henzelf en veilig voor hun omgeving.

Human Company  is gecertificeerd (Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T) en RailAlert), om alle voorkomende psychologische keuringen van veiligheidspersoneel op de baan of in de infra en logistiek te verrichten. Op deze manier draagt Human Company bij aan een veilige uitvoering van uw primaire proces of product op het spoor. 


In de praktijk: HTM


Met 2.000 medewerkers zorgt HTM ervoor dat vele reizigers hun bestemming bereiken in en om Den Haag. HTM streeft ernaar om het beste openbaar vervoerbedrijf van Nederland te zijn. Voor een veilige en betrouwbare reis verzorgt Human Company de periodieke veiligheidskeuringen bij HTM.

klant HTM_1000x700

 


Betrouwbaar en professioneel


jokegerrisenJoke Gerritsen is als senior adviseur vanaf 1998 intensief betrokken bij het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van onze psychologische veiligheidsgeschiktheidskeuringen.

Download hier ons keuringsreglement voor Psychologisch onderzoek bij Veiligheidsgeschiktheid.

“Uw medewerkers zijn bij ons in goede handen.”   

 

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

× Neem contact met ons op