De snelste weg naar SRPO-registratie

Wilt u snel toegang tot het Schoolleidersregister PO? Met een positief doorlopen Schoolleidersassessment van Human Company en We4SeeTalent, voldoet u binnen 1 dag aan de basiskwalificaties voor registratie. Daarnaast brengen wij graag in kaart welke ontwikkelrichtingen het beste bij u passen.

Sinds 1 januari 2018 zijn alle (adjunct-)schoolleiders verplicht zich te laten registreren in het Schoolleidersregister Primair Onderwijs (SRPO). De schoolleider moet dan aantonen aan de vijf basiskwalificaties van de beroepsstandaard te voldoen. Ons geaccrediteerd assessment heeft daarom in eerste instantie een toetsend/beoordelend karakter. Door middel van dit assessment, waarbij persoonlijk contact en een vertrouwde onderwijssetting geboden worden, beoordelen we of u aan de certificeringseisen voldoet. Een snelle maar gedegen en betrouwbare manier van werken.


Voordelen van onze dienstverlening:

  • Gedegen toetsing voor verplichte (her)registratie via geaccrediteerd assessment.
  • Uitdagend en inzichtgevend programma van 1 dag.
  • Op 2 locaties in Nederland: Amersfoort en Rotterdam (elders in overleg).
  • De rapportage is een startpunt voor verdere professionele ontwikkeling.
  • De deelnemer krijgt een certificaat voor basisregistratie Schoolleidersregister PO.
  • Ervaren adviseurs en assessoren met gedegen kennis van het onderwijs werkveld.
  • Her-assessment op onderdelen mogelijk.


“Wij staan voor een persoonlijke benadering in een voor de deelnemer relevante en vertrouwde onderwijscontext, 
waarbij ook de input uit de directe werkomgeving wordt meegenomen.”

Uitgebreide praktische- en inhoudelijke informatie download u hier

Voor het opvragen van vrijblijvende informatie en het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via de telefoon: 033-4226600, of per mail: info@humancompany.nl. Wij helpen u graag verder!

 


Casus: Xpect Primair


Astrid Plagmeijer, manager P&O bij Xpect Primair over onze dienstverlening: “Wij werken al enkele jaren met veel genoegen samen met We4SeeTalent. Zij zijn in staat om onze wensen vanuit het strategisch beleidsplan goed te vertalen naar een duidelijk en helder profiel van onze potentiele directeuren. Ze zorgen voor een goede communicatie met en opvang van onze kandidaten. We4SeeTalent is een professioneel bureau dat goed inspeelt op onze wensen.”

xpert primair


Investering


Schoolleidersassessment

  • per deelnemer € 1962,- excl. BTW
  • op locatie, extra per deelnemer € 150,- excl. BTW

Ontwikkelgesprek

Wij gaan op basis van de rapportage graag nader in gesprek met de deelnemer, al dan niet samen met de leidinggevende en/of de P&O verantwoordelijke in de betrokken organisatie. We bespreken dan de resultaten en diepen ontwikkeladviezen uit. Deze zijn te gebruiken voor het  persoonlijk ontwikkelplan (POP), waarmee men verder concreet vormgeeft aan professionele ontwikkeling.

  • ontwikkelgesprek – per uur € 175,- excl. BTW

Betrouwbaar en professioneel


Voor het schoolleidersassessment slaan Human Company en We4SeeTalent de handen ineen. Relinde Koks is onze coördinator in schoolleiderassessments en met een 20-tal adviseurs, allen Psycholoog NIP en werkzaam op 3 locaties in Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Wij zijn klein genoeg om persoonlijk te zijn – iets wat wij heel belangrijk vinden – en groot en ervaren genoeg om u professioneel in uw onderwijswerkveld uit te dagen.

Wij voeren al jarenlang zowel selectie- als ontwikkelassessments uit voor de functies van (adjunct) schooldirecteur, bestuurder en onderwijzend personeel in het PO, MBO en HBO. Buiten de onderwijswereld voelen wij ons thuis in de zorg en ziekenhuizen, logistiek en vervoer, automotive, veiligheid en politie, overheid en gemeenten en de industrie. 

 

“Het is voor mij zeer inspirerend om te werken met schoolleiders die vanuit visie, bevlogenheid en ondernemerschap hoogwaardig onderwijs willen realiseren binnen een maatschappij die zich razendsnel ontwikkelt. “

Lees de praktische informatie en inhoud van het schoolleidersassessment

 

 

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

× Vragen?