“Mensen in de uitvoering maken het verschil”


De adviseurs van Human Company zijn oprecht geïnteresseerd in mensen. We richten ons primair op alle sectoren waar veilig werken of gezag een issue is. Met name in de vervoersbranche, publieke veiligheid, zorgsector en industrie. Human Company is hét bedrijfspsychologisch adviesbureau voor het evalueren van medewerkers.


 

 “Kennis uit de psychologie inzetten ten behoeve van de werkvloer, waardoor organisaties en medewerkers optimaal kunnen functioneren. Dat drijft mij.”

Henk Groen, directeur Human Company     

 


Waarom Human Company?


 • Ervaren
  Onze psychologen worden, naast hun reguliere opleiding binnen de organisatie, via het meester-gezel-model opgeleid. Op deze manier wordt de in 70 jaar tijd opgedane ervaring continu doorgegeven.
 • Betrouwbaar
  De jarenlange ervaring ligt ten grondslag aan onze uitgebreide normgroepen. De adviezen van Human Company zijn betrouwbaar. Wij staan in voor de kwaliteit van door ons geselecteerde kandidaten.
 • Oplossingsgericht
  Wij ondersteunen organisaties bij de selectie van medewerkers en hun verdere ontwikkeling binnen de organisatie. Human Company is oplossingsgericht: we gaan primair uit van wat mensen wél kunnen.
 • Toegankelijk
  De testen en testomgeving zijn aangepast op de doelgroep. Het zijn locaties waar de buschauffeur en meewerkend voorman op hun gemak zijn. Dit maakt de testen zeer toegankelijk voor de doelgroep.

pexels-photo-91153

 


7 voordelen


1 Onze adviseurs maken verbinding met mensen

2 Diagnostiek is beweging en verandering

3 Wij kiezen voor een integrale benadering

4 Wetenschappelijke basis van onderzoek

5 Uitvoerbaar en concreet advies

6 Aansluiting op en respect voor de context

7 Oprecht geïnteresseerd in mensen

 


Locaties


Wij zijn gevestigd in Amersfoort met nevenvestiging Rotterdam. Uiteraard voeren we de testen ook graag bij u op locatie uit wanneer dat gewenst is. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 033 – 4226600.

schip 

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

× Neem contact met ons op