Loopbaanadvies

Zit een medewerker niet goed op zijn of haar plek? Wilt u binnen de organisatie doorstroom bevorderen of uitstroom begeleiden? Of bent u op zoek naar een doeltreffend middel om functioneringsgesprekken effectiever en doelgerichter te laten verlopen? Een gepast advies over loopbaan-mogelijkheden vindt u bij Human Company.

Een loopbaanonderzoek is een psychologisch onderzoek naar de capaciteiten, kwaliteiten, ambities en competenties van de medewerker. Human Company biedt u maatwerk en een onafhankelijk, praktisch en kwalitatief gedegen advies dat de juiste richting geeft voor de toekomst. Aan de organisatie én medewerker. Afhankelijk van de vraag, adviseren we over een algemene richting of juist over specifieke opleidingsmogelijkheden. We bieden daarbij concrete handvatten om de eerste stap naar een nieuwe loopbaan met vertrouwen te kunnen zetten.

 


In de praktijk: Havenbedrijf Rotterdam


VTS operators zorgen voor een veilige verkeersafhandeling in de grootste haven van Europa. Niet iedereen houdt dit vol tot 67 jaar. Daarom stimuleren wij VTS operators om vroegtijdig na te denken over een tweede carrière. Elke VTS operator krijgt een loopbaanonderzoek aangeboden als hij of zij 40 is. Dit zorgt voor bewustwording van kansen en mogelijkheden en leidt ook tot actieve doorstroming naar andere loopbanen.

 

schip


Effectief en doelgericht


Barbara geeft onder meer loopbaanadvies aan de medewerkers bij Havenbedrijf Rotterdam. Medewerkers worden op een positieve manier in beweging gebracht. Human Company levert heldere adviezen over individuele herplaatsbaarheid. 

“Human Company leidt mensen in goede banen.”

 

 

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

× Neem contact met ons op