Inzicht in talenten

Human Company, de uitvoering maakt het verschil

Onze naam zegt het al. Bij Human Company draait het om mensen. Hardwerkende mensen in functies waar veiligheid en emotionele weerbaarheid een essentiële rol spelen. In het vervoer, onderwijs, zorg of handhaving is het van groot belang dat de juiste mens op de juiste plek zit en dat uitval van werknemers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Het optimaal presteren van mensen op de werkvloer, daar zetten onze mensen zich al ruim 70 jaar voor in.

Onze werkgebieden

Rijveiligheid

Borg de rijveiligheid van professionele chauffeurs

Operationele veiligheid

Borg de operationele veiligheid van medewerkers en een sterke veiligheidscultuur

Sociale weerbaarheid

Borg het vermogen om effectief om te gaan met sociale druk

Duurzame inzetbaarheid

Behouden en ontwikkelen van medewerkers in een veiligheidskritische omgeving

Onze werkgebieden

Op de weg, het spoor, in de lucht of op het water. Achter een loket, op straat of in de klas. Elke sector heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Human Company heeft ruim 70 jaar ervaring in onderstaande sectoren.

Klantcasus: ProRail

Efficiënter selectieproces treinverkeersleiders

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. De medewerkers zetten zich dag en nacht in om reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming te laten aankomen. ProRail werft, selecteert en leidt continu treinverkeersleiders op. Jaarlijks zijn er een paar duizend sollicitanten voor deze functie.

Onze kennisbank

Werken bij Human Company?

Human Company is een bedrijfspsychologisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in assessments voor functies waar veiligheid en emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is. Veel van de assessments die we uitvoeren zijn voor organisaties met een maatschappelijk belang zoals de vervoersbranche, publieke veiligheid, onderwijs en zorg.

We zijn doorlopend op zoek naar talentvolle en ambitieuze collega’s. Spreekt een van de onderstaande functies en ons bedrijf je aan? Reageer dan direct!

Openstaande vacatures:

Veel gestelde vragen

Een assessment is een psychologisch onderzoek en bestaat uit diverse tests, vragenlijsten, interviews en eventueel een praktijksimulatie. Een assessment kan zowel op locatie als online worden afgenomen. Met een assessment krijg je als opdrachtgever beter inzicht in de kwaliteiten en mogelijkheden van je (potentiële) werknemers.
Human Company biedt assessments aan op alle verschillende opleidingsniveaus, van vmbo- tot aan wo-niveau. Een selectieassessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces en geeft antwoord op de vraag of iemand geschikt is voor een bepaalde functie. Een ontwikkelassessment brengt de kwaliteiten en ontwikkelpunten van een medewerker in kaart in het licht van de huidige of een nieuwe functie.
Het is mogelijk om een assessment zowel op locatie als online af te nemen, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Wij zien een toenemende behoefte bij onze opdrachtgevers aan een integraal wervings- en selectieproces, waarbij Human Company qua logistiek en vormgeving kan aansluiten.
Door een assessment van Human Company krijg je als opdrachtgever goed zicht op de kwaliteiten, capaciteiten, ontwikkelmogelijkheden en meerwaarde van je (potentiële) werknemers. Dit helpt je bij het maken van beslissingen in het sollicitatie- of ontwikkeltraject van een werknemer. Door nadrukkelijk de mens in de context te plaatsen zijn onze assessments een goede voorspeller voor het functioneren van medewerkers in de praktijk. Zeker als het gaat om functies waarbij veilig werken of emotionele weerbaarheid centraal staat.
Ieder assessment is op maat gemaakt. Wij begrijpen dat snelheid voor jou als opdrachtgever van belang is en zijn daarom flexibel in onze werkwijze. Voor de planning van assessments maken we gebruik van een zelfplanningstool. Binnen 2 minuten is de afspraak gepland. Afhankelijk van de vraag kun je binnen 1 week bij ons terecht. Na aanmelding neemt de betrokken adviseur contact met je op. Vervolgens brengen we de context van de functie in kaart en bespreken we specifieke aandachtspunten. Na de onderzoeksdag ontvangt de kandidaat de rapportage uiterlijk binnen vijf werkdagen. Na goedkeuring heb jij als opdrachtgever direct toegang tot het rapport.
Human Company heeft sinds de oprichting ervaring met advisering over duurzame inzetbaarheid door diagnostische onderzoeken bij re-integratie. Inmiddels hebben wij op dit gebied meer dan 500 onderzoeken uitgevoerd. Daarnaast hebben wij ruime ervaring op het gebied van interculturele testen zowel op operationeel als op beleidsmatig niveau.

Human Company is gecertificeerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat voor het verrichten van veiligheidsonderzoek. In het kader van deze certificering worden hoge eisen gesteld aan de organisatie en het kennisniveau van de individuele professionals (Keuringsinstituut | Spoorwegpersoneel | Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) (ilent.nl).

Human Company werkt conform de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen, de landelijke beroepsvereniging voor psychologen. Deze beroepscode is na te lezen op www.psynip.nl. Als onderdeel van de ILT certificering beschikken wij over een kwaliteitsmanagementsysteem, vergelijkbaar met ISO 29001, dat jaarlijks wordt ge-audit door ILT. Op het gebied van informatiebeveiliging beschikken wij over een ISO 27001 certificering.

Human Company beschikt een uitgebreid opleidingsprogramma voor onze medewerkers en professionele draaiboeken en richtlijnen voor de uitvoering van de assessments.

Het zit in onze naam: bij ons staat de werkende mens centraal. In onze visie is er in elke organisatie een wisselwerking tussen mensen, systemen en organisatiecultuur. De interactie tussen de competenties van het individu en de organisatie met haar bedrijfsbeleid en organisatiemodel, is de sleutel tot het succesvol functioneren van mensen in de praktijk.
Staat je vraag hier niet bij? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 033 – 422 6600 of vul het onderstaande formulier in.
Ik wil graag wat meer weten over:

We werken o.a. voor