Assessments voor de Zorg

Passie voor mensen is wat professionals in de sector zorg drijft. Als zorgprofessional maak je hét verschil in iemands leven. Er zijn nu en in de toekomst veel mensen nodig in de zorg. Dit vraagt om de nodige uitdagingen op HR-gebied. Hoe ga je om met de krapte op de arbeidsmarkt? Hoe voorkom je dat nieuwe medewerkers uitvallen tijdens de opleiding? En hoe hou je je huidige medewerkers duurzaam inzetbaar?

Werken in de zorg vraagt veel van de emotionele belastbaarheid van medewerkers: omgaan met agressie en ingrijpende gebeurtenissen, werkdruk en een goede samenwerking. Met de assessments van Human Company specifiek voor de Zorg krijg je inzicht in de emotionele belastbaarheid en ontwikkelmogelijkheden van je (toekomstige) medewerkers. Zo selecteer je de juiste persoon voor de juiste plek en voorkom je vroegtijdige uitstroom.

Wij hebben ervaring met het uitvoeren van assessments binnen de zorg bij verschillende ziekenhuizen zoals het OLVG, Haga en Groene Hart en zorginstellingen als Pluryn en Hartekamp Groep.


Diensten die aansluiten bij vraagstukken in de zorg


Waarom kiezen voor een assessment van Human Company?

Specialist

Human Company is dé specialist op het gebied van bedrijfspsychologisch onderzoek voor functies waar veiligheid of emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is.

Een persoonlijke benadering

Wij luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee.

Kwaliteit

De adviezen van Human Company hebben een hoge betrouwbaarheid en voorspellende waarde door onze sterke wetenschappelijke basis en het gebruik van specifieke normgroepen die we in ons 70 jaar bestaan hebben verzameld.

Deskundige en ervaren adviseurs

Onze adviseurs zijn geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dit betekent onder meer dat er strikt vertrouwelijk wordt omgegaan met de gegevens van kandidaten.

Flexibel in afname locatie

Wij hebben locaties in Amersfoort en Rotterdam. Maar indien gewenst komen wij graag naar een locatie bij jou in de buurt.


Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Human Company voor jouw vraagstuk?
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  ×

  Make an appointment and we’ll contact you.

  ×

  Hallo!

  Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

  × Vragen?