Veilig (samen)werken

Veilig verplaatsen via spoor, weg, lucht en water staat binnen de sector Transport & Logistiek centraal. Bij veilig werken speelt de menselijke factor een essentiële rol. Kan een (toekomstige) medewerker met protocollen en procedures werken? Reageert hij snel en adequaat wanneer de situatie dit vraagt? Hoe loopt de samenwerking in mijn team? En hoe zit het met de stressbestendigheid en de emotionele belastbaarheid van een kandidaat. Human Company biedt antwoord op deze vragen waarmee we bewaken dat (toekomstige) medewerkers fit for duty zijn en blijven.

Binnen sommige branches zoals op en rondom het spoor is er wet- en regelgeving die veilig werken waarborgt middels een psychologische veiligheidskeuring. Dit zijn de Wet Lokaal Spoor, ILT en RailAlert. Human Company is bevoegd deze wettelijke keuringen uit te voeren, maar heeft ook veel ervaring met keuringen bij veiligheidskritische functies zonder wettelijke karakter. We beoordelen medewerkers en teams op het gebied van veiligheid en samenwerking, bijvoorbeeld in de scheepvaartbranche. Je krijgt hiermee inzicht in hoeverre je (toekomstige) medewerkers veiligheidsbewust kunnen handelen in de praktijk. Met onze kennis en ervaring dragen wij bij aan een veilige uitvoering van mensenwerk op spoor, weg, lucht en water.


Functies binnen transport en logistiek waar wij onder andere ervaring mee hebben:

 • Verkeersleiders (trein-, lucht-, metro- en weg-)
 • VTS-operators
 • Operator vaarwegen
 • Piloten
 • Treinmachinisten
 • Buschauffeurs
 • Trambestuurders
 • Metrobestuurders

Diensten die aansluiten bij vraagstukken binnen transport en logistiek


Waarom kiezen voor een assessment van Human Company?

Specialist

Human Company is dé specialist op het gebied van bedrijfspsychologisch onderzoek voor functies waar veiligheid of emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is.

Een persoonlijke benadering

Wij luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee. In overleg stellen we een E-assessment op maat op.

Kwaliteit

De adviezen van Human Company hebben een hoge betrouwbaarheid en voorspellende waarde door onze sterke wetenschappelijke basis en het gebruik van specifieke normgroepen die we in ons 70 jaar bestaan hebben verzameld.

Wettelijke veiligheidskeuringen

Human Company heeft 70 jaar ervaring in assessments waarbij veilig werken essentieel is. Human Company is wettelijk bevoegd tot het uitvoeren van keuringen voor veiligheidsfuncties vallend onder het ministerie van ILenT, RailAlert en Wet Lokaal Spoor. Wij hebben met veel vervoersbedrijven overeenkomsten voor het uitvoeren van veiligheidskeuringen. Zie hier ons keuringsreglement.

Deskundige en ervaren adviseurs

Onze adviseurs zijn geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dit betekent onder meer dat er strikt vertrouwelijk wordt omgegaan met de gegevens van kandidaten.

Flexibel in afname locatie

Wij hebben locaties in Amersfoort en Rotterdam. Maar indien gewenst komen wij graag naar een locatie bij jou in de buurt.Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Human Company voor jouw vraagstuk?
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  ×

  Make an appointment and we’ll contact you.

  ×

  Hallo!

  Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

  × Vragen?