Assessments voor Toezicht en Handhaving

Binnen de sector Toezicht en Handhaving werken mensen die bijdragen aan het vergroten van de sociale veiligheid. Waar nodig wordt gehandhaafd op wet- en regelgeving. Uitvoerders binnen deze sector hebben voortdurend met uitdagende situaties te maken. Enkele situaties die hier kunnen spelen: Hoe ga je om met een agressief persoon? Hoe treed je de-escalerend op tegen een persoon met weerstand of een dronken persoon? Hoe ga je om met ingrijpende gebeurtenissen? Het werken in deze sector vraagt veel van de emotionele belastbaarheid van een medewerker. Daarnaast neemt de druk steeds meer toe door het gebruik van mobiele telefoons door omstanders. Kortom: Je moet hier stevig voor in je schoenen staan.

Met de assessments die Human Company specifiek voor Toezicht en Handhaving ontwikkelt krijg je inzicht in de emotionele belastbaarheid en ontwikkelmogelijkheden van je (toekomstige) medewerkers. Zo selecteer je de juiste persoon voor de juiste plek.Diensten die aansluiten bij vraagstukken in deze sector


Waarom kiezen voor een assessment van Human Company?

Specialist

Human Company is dé specialist op het gebied van bedrijfspsychologisch onderzoek voor functies waar veiligheid of emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is.

Wettelijke veiligheidskeuring

Human Company heeft 70 jaar ervaring in assessments waarbij veilig werken essentieel is. Wij zijn wettelijk bevoegd tot het uitvoeren van keuringen voor veiligheidsfuncties vallend onder het ministerie van ILenT, RailAlert en Wet Lokaal Spoor. Wij hebben met veel vervoersbedrijven overeenkomsten voor het uitvoeren van veiligheidskeuringen. Zie hier ons keuringsreglement.

Kwaliteit

De adviezen van Human Company hebben een hoge betrouwbaarheid en voorspellende waarde door onze sterke wetenschappelijke basis en het gebruik van specifieke normgroepen die we in ons 70 jaar bestaan hebben verzameld.

Deskundige en ervaren adviseurs

Onze adviseurs zijn geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dit betekent onder meer dat er strikt vertrouwelijk wordt omgegaan met de gegevens van kandidaten.

Een persoonlijke benadering

Wij luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee.

Flexibel in afname locatie

Wij hebben locaties in Amersfoort en Rotterdam. Maar indien gewenst komen wij graag naar een locatie bij jou in de buurt.Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Human Company voor jouw vraagstuk?
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  ×

  Make an appointment and we’ll contact you.

  ×

  Hallo!

  Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

  × Vragen?