Assessments voor Onderwijs en Overheid

Binnen de sectoren Onderwijs en Overheid wordt actief gebouwd aan de toekomst. In het onderwijs hebben docenten en schoolleiders te maken met een snel veranderende omgeving, waarbij er steeds meer van ze gevraagd wordt. En binnen de overheid krijgen medewerkers steeds vaker te maken met situaties die een hoge emotionele impact kunnen hebben. Human Company is dé specialist op het gebied van bedrijfspsychologisch onderzoek voor functies waar veiligheid of emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is.

Wij hebben ervaring met het uitvoeren van assessments voor dergelijke functies binnen Provincies, Gemeentes, Waterschappen, Politie, Raad voor de Kinderbescherming en Reclassering. Daarnaast hebben we ervaring met assessments binnen het onderwijs. Denk aan docenten op middelbare scholen en schoolleidersassessments binnen het primair onderwijs.

Met assessments die Human Company specifiek voor Onderwijs en Overheid ontwikkelt krijg je inzicht in de competenties en ontwikkelmogelijkheden van je (toekomstige) medewerkers. Staan zij stevig in hun schoenen? Passen ze binnen de functie en de organisatie? Zo selecteer je de juiste persoon voor de juiste plek.


Diensten die aansluiten bij vraagstukken in deze sector


Waarom kiezen voor een assessment van Human Company?

Specialist

Human Company is dé specialist op het gebied van bedrijfspsychologisch onderzoek voor functies waar veiligheid of emotionele weerbaarheid op de werkvloer essentieel is.

Een persoonlijke benadering

Wij luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee.

Kwaliteit

De adviezen van Human Company hebben een hoge betrouwbaarheid en voorspellende waarde door onze sterke wetenschappelijke basis en het gebruik van specifieke normgroepen die we in ons 70 jaar bestaan hebben verzameld.

Deskundige en ervaren adviseurs

Onze adviseurs zijn geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dit betekent onder meer dat er strikt vertrouwelijk wordt omgegaan met de gegevens van kandidaten.

Flexibel in afname locatie

Wij hebben locaties in Amersfoort en Rotterdam. Maar indien gewenst komen wij graag naar een locatie bij jou in de buurt.


Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Human Company voor jouw vraagstuk?
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  ×

  Make an appointment and we’ll contact you.

  ×

  Hallo!

  Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

  × Vragen?