“Praktische ondersteuning en begeleiding”

Human Company biedt duidelijkheid omtrent de terugkeer en duurzame inzetbaarheid van verzuimende medewerkers. Het diagnostisch onderzoek richt zich op de redenen achter verzuim, twijfel of disfunctioneren.

Is een uitgevallen persoon in staat om terug te keren en onder welke voorwaarden? Er wordt inzicht gegeven in de factoren die nodig zijn om een succesvolle re-integratie te realiseren. We bieden praktische ondersteuning en begeleiding indien nodig.


Casus: Transavia


Transavia vliegt vanaf de thuishavens Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport, en voor charters vanuit enkele andere Nederlandse regionale luchthavens. Human Company zorgt voor het terugdringen van verzuim door inzet van diagnostisch onderzoek.


Betrouwbaar en professioneel


Onze adviseur Martin waarborgt de kwaliteit van diagnostisch onderzoek bij onder meer Transavia. Vragen die aan bod kunnen komen zijn gerelateerd aan stressoren in het werk. Wat kan gedaan worden om
het negatieve effect te verkleienen? 

“Komen de competenties van de medewerkers nog voldoende overeen met datgene wat er van iemand in een specifieke functie wordt gevraagd?”

 

Vragen?

Heb je vragen over diagnostisch onderzoek?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  ×

  Make an appointment and we’ll contact you.

  ×

  Hallo!

  Klik hieronder om direct een vraag te stellen of stuur een e-mail naar assessments@humancompany.nl.

  × Vragen?